Navigáció

Kedves békési vállaIdén a XI. Madzagfalvi Napok 2009. szeptember 4-5-6 – án kerül megrendezésre, melyen a főszervezők a Békés Városi Önkormányzat és a Békés Városi Kulturális Központ az Ön közreműködésére is számít. Kedves békési vállalkozó!

Idén a XI. Madzagfalvi Napok 2009. szeptember 4-5-6 – án kerül megrendezésre, melyen a főszervezők a Békés Városi Önkormányzat és a Békés Városi Kulturális Központ az Ön közreműködésére is számít.

Kuponrendszerre épülő vásárlást ösztönző ötletünkkel az Ön vásárlóinak körét úgy bővíthetjük, hogy közben a Madzagfalvi Napok programjainak propagálása is megvalósul egy időben. Ebben kérjük segítségét és közreműködését.

A programokról készült szórólapokhoz betétlapot biztosítunk, amelynek egyik oldalára vásárlást ösztönző kuponokat nyomtatunk. Ezeket a kuponokat a közreműködő üzletekben, így akár Önnél is, a Madzagfalvi Napokat megelőző héten és a programok ideje alatt lehet beváltani. A kuponok százalékos vagy fix kedvezményre jogosítanak a csatlakozó vállalkozások döntése alapján. A vásárlók között a 2009. szeptember 6 – án ajándékcsomagot sorsolunk ki.
Kérjük, csatlakozzon kezdeményezésünkhöz. Rendeljen reklámfelületet a XI. Madzagfalvi Napok szórólapján. Töltse ki a mellékelt jelentkezési- és megrendelőlapot!

A kölcsönös együttműködés jegyében számítunk érdeklődésére.

Bővebb információ:
Békés Városi Kulturális Központ
5630 Békés, Jantyik M. u. 23-25.
0666/411-142; 0620/569-80-58
bekesikultura@bekesikultura.hu

Jelentkezési és megrendelő lap

Megrendelem a XI. Madzagfalvi Napok szórólapjának reklámfelületét, amely egyben kuponként is szolgál termékeink és/vagy szolgáltatásaink népszerűsítésére. Vállalom, hogy a megjelenés biztosításának fedezetét, 8000 Ft-ot, legkésőbb 2009. augusztus 15-ig befizetem a Békés Városi Kulturális Központ számlaszámára. (Erste Bank Hungary Zrt.: 11600006-00000000-25170777). Lehetőség van megosztott kifizetésre is: 5000 Ft készpénz és 3000 Ft természetbeni hozzájárulás (reklámozott termék vagy szolgáltatás felajánlása a szervezők részére, melyet a szervezők tombolatárgyként a lakosság részére kisorsol 2009. szeptember 6 – án (vasárnap). A jelentkezési és megrendelő lap visszaküldési határideje: 2009. augusztus 5. A szórólapon csak az első 10 megrendelőnek tudunk reklámfelületet biztosítani, természetesen jelentkezési sorrend alapján. Amennyiben szeretné, hogy a vállalkozás logóját is feltüntessük a kuponon, kérjük e-mailben (bekesikultura@bekesikultura.hu) vagy személyesen hordozható adatátviteli eszközön jutassa el hozzánk a Békés Városi Kulturális Központba.
Megjelenési felület kuponok számára: 2 X 9 cm

Betöltés…