Navigáció

A www.bekesmatrix.hu kapta a Madzagfalva Szolgáltatója 2009. díjat!

Békés legnagyobb hírportálja 2006 októberében indult, először csak egy helyi weblapgyűjteménynek szánták, de mára Békés város és környéke legismertebb helyi hír és információs közösségi portálja lett, amelyet naponta átlagosan 3500-an olvasnak és szeptember 7-én köszöntötte 1 000 000. olvasóját!

75 000 fotó és 300 videó továbbá 4500 hír, 100 békési weboldal közvetlen eléréssel, online békési céglista térképekkel, fényképekkel és rengeteg állandóan frissül békési információ, házasságkötéstől az orvosi rendelésen át, békési közéleti személyiségek blogjain keresztül az Adó 1% -os békési listán át a legfontosabb békési adatokig minden megtalálható az oldalon    

Külön oldalrészek foglalkoznak a régi Békéssel, így csak itt olvasható Balázs Gábor Kulacs visszaemlékezése a 60as-70es évek békési ifjúságára, Ferenczi Sándor helytörténész békési évszámos krónikája és a Békés Városi Legendák gyűjteménye.

Az oldal közösségi elven működik, vagyis a megjelenő információk felét az oldal készítői állítják elő, míg másik felében a képekkel, hírekkel a bekesmatrix.hu partnerei látják el az oldalt. Minden helyi információnak teret biztosítanak és számos rendezvényt, diszkótól a jótékonysági estig – támogatnak reklámfelülettel – sőt akár videó vagy fényképek készítésével is. Mára egy nagyon jól működő, önálló információs háló alakult ki a Mátrix körül, amely napról napra bővül.

Érdemes hirdetést elhelyezni a Mátrixon, mivel páratlan megoldással a reklámfelületek nagyságát az új tartalmak bevezetésével együtt folyamatosan bővítik, így régi és új ügyfeleik egyszerre, az oldal tartalmán belül egyre több helyen és módon jelennek meg hirdetéseikkel!   

Folyamatosan fejlesztik az oldalt, bővítik önálló videós és informatikai kapacitásukat, jelenleg is több tartalom áll párhuzamosan fejlesztés alatt, illetve új technikai megoldásokkal kísérleteznek, amelynek egy a célja: olvasóik egyre többen legyenek és naponta többször is ellátogassanak hozzájuk!

Szlogenük: Békés Csak Egy Kattintásnyira Van!