Navigáció

alt2010. szeptember 12-én (vasárnap) 9.00 órai kezdettel ismét megrendezzük az “Ízek utcája főzőversenyt.
Helyszín: az Élővíz – csatorna két oldala
Csoportok, baráti társaságok, közösségek, civil szervezetek jelentkezését várjuk a Békés Városi Kulturális Központba (Jantyik M. u. 23-25.).
Jelentkezési határidő: 2010. augusztus 31.

A főzőversenyen való részvétel feltételei:
–    az ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagokat, hozzávalókat, eszközöket, és a főzéshez szükséges tűzifát a csapat biztosítja. Egy csapat több féle ételt is készíthet, de zsűrizésre csak egyet kérünk átadni, 5 fő kóstoltatására alkalmas mennyiségben.
–    a szervezők a nevezők részére egy db tálalóedényt tudnak biztosítani, a köret(ek) feltálalásáról a versenyzőknek kell gondoskodni
–    a zsűrizésre átadott ételeknek legkésőbb 13.00 órára készen kell lenniük, egyébként nem kerülnek zsűrizésre és a versenyből automatikus kiesést jelent
–    csapatonként a nevezési díj számla ellenében bruttó 1000 Ft/csapat.
A csapatok a főzőversenyre való jelentkezésükkel elfogadják a következő részvételi feltételeket:
–    az elkészített ételt árulni tilos!
–    a csapatok a főzőhely tisztántartásáról maguk gondoskodnak, az ételek elkészítése során a tűzvédelmi óvintézkedéseknek eleget tesznek, az esetleges károkért teljes körű anyagi felelősséget vállalnak.

A jelentkezett csoportok képviselőivel megbeszélést tartunk 2010. szeptember 8-án (szerda) 16.30 órakor a Békés Városi Kulturális Központ Kápolna termében. Ekkor sorsoljuk ki, hogy ki melyik területen főzhet ill. ekkor kérjük legkésőbb a nevezési díjakat is befizetni!

Betöltés…