Navigáció

Lassan újra elérkezik szeptember és a minden évben várt Madzagfalvi Napok ideje is.  A rendező Békés Város Önkormányzata és a Békés Városi Kulturális Központ szeretettel lát mindenkit idén 2010. szeptember 10-11-12 – én (péntek, szombat, vasárnap) a XII. Madzagfalvi Napokon. A rendezvényen a már tavaly meghírdetett akciókat és versenyfelhívásokat ebben az évben is meghírdetjük, újdonságokkal kibővítve.

Keressük Madzagfalva Termelőjét, Szolgáltatóját, Kereskedőjét, lehet jelentkezni a kreativitásra épülő Madzagfalva "Legje" versenyére és a programok nyújtotta lehetősgek kihasználására fogékony vállalkozóknak hirdetési lehetőséget is biztosítunk a Madzagfalvi programfüzetben.

Jelentkezési lap a cikk alján található!

Kedves Békési Lakosok, Vállalkozók!

Idén a XII. Madzagfalvi Napok 2010. szeptember 10-11-12 – én kerülnek megrendezésre. A főszervezők, a Békés Városi Önkormányzat és a Békés Városi Kulturális Központ a FETA (Fenntartható Térségért Alapítvány) közreműködésével az Ön együttműködésére is számít.
Tavaly indult el a közös kezdeményezés, melyben kerestük Madzagfalva termelőjét, szolgáltatóját, kereskedőjét és kuponrendszerre épülő vásárlást ösztönző ötletünkkel is megkerestük a helyi vállalkozásokat.

Ezeknek a kezdeményezéseknek számunkra is meglepő sikerük volt, a vártnál is többen támogatták új ötletünket. A város 21.013 fős lakosságának 10,53%-a szavazott a versenyben lévő vállalkozókra és vállalkozásokra, összesen 2212 szavazat érkezett be hozzánk. Minden kedves békési lakosnak ez úton is köszönjük közreműködését!

A 2010-ben meghirdetésre kerülő akciók és versenyek sora  kibővül. Célunk a Madzagfalvi Napok programsorozatát mindenki számára interaktívvá tenni és a vállalkozóknak játékos  formában segíteni PR tevékenységük bővítésében és a márkaépítésben.

Az egyes felhívásokra bárki jelentkezhet, aki részese szeretne lenni a város életének: magánszemélyek, civil szervezetek, intézmények és vállalkozások egyaránt. Éljen a lehetőséggel! A versenyen résztvevőkre szavazók között ajándékokat sorsolunk ki.

Általános információ:   
Békés Városi Kulturális Központ  
5630 Békés, Jantyik M. u. 23-25.
0666/411-142; 0620/569-80-58
bekesikultura@bekesikultura.hu

Nevezésekkel kapcsolatos információ:
turi.andrea@bekesikutura.hu

Üdvözlettel:                                                                                    Koszecz Sándor
                                                                               a Békés Városi Kulturális Központ igazgatója

Hirdessen a Madzagfalvi Napok programfüzetében!

Kuponrendszerre épülő vásárlást ösztönző ötletünkkel az Ön vásárlóinak körét úgy bővíthetjük, hogy közben a Madzagfalvi Napok programjainak propagálása is megvalósul egy időben. Ebben kérjük segítségét és közreműködését.
A programokról készült szórólapokhoz betétlapot biztosítunk, amelynek egyik oldalára vásárlást ösztönző kuponokat nyomtatunk. Ezeket a kuponokat a közreműködő üzletekben, így akár Önnél is, a Madzagfalvi Napokat megelőző héten és a programok ideje alatt lehet beváltani. A kuponok százalékos vagy fix kedvezményre jogosítanak a csatlakozó vállalkozások döntése alapján. A vásárlók között a 2010. szeptember 12 – én ajándékcsomagot sorsolunk ki.
Kérjük, csatlakozzon kezdeményezésünkhöz. Rendeljen reklámfelületet a XII. Madzagfalvi Napok szórólapján. Töltse ki a mellékelt jelentkezési- és megrendelőlapot!
A kölcsönös együttműködés jegyében számítunk érdeklődésére.

Betöltés…