Navigáció
Az X-Faktor csapatát nem kell különösebben bemutatnunk a közönségnek. Békésen, a XIII. Madzagfalvi Napok keretében, szeptember 4-én a csapat tagjaként hallhatjuk Vastag Csabát is. Eddig azt tudhattuk róla, hogy különösen jól énekel és a lányok kedvence. A vele készített interjúból az is kiderül, hogy, fiatal kora ellenére, az élethez szükséges bölcsességgel is rendelkezik. 
– Ön szívesen próbálja ki magát több műfajban. Tinédzser évei elején akrobatikus rock and rollt táncolt, majd rock zenekarokban énekelt, ismerősen mozog a színház világában, 2008-ban az év legnépszerűbb musical énekese lett, szeret a filmkamerák előtt játszani, szerepelt a Barátok közt-sorozatban. Mi motiválja ezt a vállalkozó szellemet? Szereti magát minél több helyzetben megismerni? Tapasztalatokat gyűjt?
 
– Hú, így felsorolva ezeket nagyon jó volt visszaolvasni. Közhelyként hangzik, de tényleg csak egyszer élünk, és azt vallom, hogy szeretnék mindent kipróbálni, amit csak lehet. Ráadásul, ha sok mindenbe belevágok, és megnézem, hogy a különböző területeken miként teljesítek, ez sokat hozzátesz az én- képemhez, javítja az önismeretemet. Úgy gondolom, szükségem van ezekre a tapasztalatokra.
 
– Több zenei műfajban is kipróbálta magát: rock, musical, lírai pop dalok. Melyiket kedveli leginkább?
 
– Mindig ez a legnehezebb kérdés, amit kaphatok. Azért jó, hogy ennyi mindent meg szeretnék mutatni, mert így nem kell választanom. Ugyanúgy szeretem az eper, vanília és csoki fagyit is.
 
– Van-e énekes példaképe?
 
– Nincs. Rengeteg énekes lemezét hallgatom. Az életem adott pillanatától, a hangulatomtól függ,  hogy éppen mi az aktuális kedvencem.
 
– Hogyan tervezi a jövőjét?
 
– Szeretném továbbra is azt csinálni, amit szeretek. Amikor a színpadon állok, van a koncerteknek egy pillanata, amikor előveszem a telefonomat, és megörökítem. Na, ez az a pillanat, amiért imádom ezt csinálni.
 
– Népszerű énekesként, jóképű fiatalemberként nyilván sok hölgy próbál Önnel megismerkedni. Hogyan kezeli ezt a helyzetet? 
 
– Remélem megfelelően. Kinek nem esik jól, ha a nők megnézik vagy dicsérik?! Én is férfi vagyok. A rajongók a legfontosabbak, és ezt ők tudják a legjobban.
 
– Milyen dalokat hallunk Öntől szeptember 4-én este Békésen? 
 
– Az X-Faktoros csapattal mindenhol más műsort adunk elő. Itt is lesznek meglepetések, de ha ezt elárulnám, akkor nem lenne meglepetés.