Navigáció
Kedves Madzagfalvi Árusok!
Idén is megrendezésre kerül Békés város nyár végi nagy rendezvénye, a Madzagfalvi Napok. Ebben az évben is várjuk árusok jelentkezését, az alábbi feltételek elfogadása mellett:
 
Rendezvény megnevezése: XV. Madzagfalvi Napok
Időpont: 2013. szeptember 7-8. (1,5 nap)
Helyszín: Erzsébet-liget
 
 
Bérleti díj és jelentkezés érvényességének feltételei:
– a helyszín bérleti díja 3500 Ft/méter/ 1,5 nap, minimum két méter a minimálisan kifizetendő
– a terület számításába nemcsak az áru számára felállított asztal hosszúsága, hanem a felette lévő fedésre felakasztott termékek helyfoglalása is beleszámít!
– foglalást akkor tekintünk érvényesnek, ha a jelentkezési lapot kitöltve eljuttatják hozzánk, illetve az azon feltüntetett területfoglalási díj fele átutalásra kerül a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ Erste Banknál vezetett számlaszámára, mely a következő:
11600006-00000000-25170777
(Közlemény rovatban kérjük feltüntetni a megrendelő nevét és az áru jellegét.)
– ezen kívül postán ajánlva vagy személyesen kérjük kitöltve, aláírva visszajuttatni hozzánk az utalással nagyjából egy időben a területfoglalási szerződést, melyet a jelentkezéskor megadott e-mail címre továbbítunk a jelentkezőnek.
– érvényes, aláírt szerződés az előleg befizetése mellett is a kipakolás feltétele! Hiányában a bérbeadó (kulturális központ) kijelölt munkatársa dönt a további teendőkről.
Kizárólagosság kérése:
Egyes termékekre kizárólagosság kérhető, melynek feltétele a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ által megszabott termékenkénti méter/ár megfizetése (itt is érvényes a min. 2 méter igénylése!): 3 x 3500 Ft / folyóméter / 1,5 nap
 
Egyedi megállapodás kérdése az alábbi termékek/szolgáltatások tekintetében:
– kenyérlángos
– fagylalt
– kürtös kalács
– mozgó szimulátor
– rodeó bika
– ugrálóvár
– személyszállító, városnéző járművek pl: kisvonat, lovasfogat
– pónilovaglás 
– egyéb, itt fel nem sorolt áruk/szolgáltatások
Vidámparkost, lufist, villogójáték árust a már megkért kizárólagosság miatt sajnos nem tudunk fogadni.
 
A kizárólagosság lefolytatásának menete:
– igény bejelentése telefonon a 66/411-142-es számon vagy Varga Zsófiánál a 0620/586-82-80-as mobilszámon munkanapokon 8 – 16 óráig
– online jelentkezési lap kitöltése, melyben az adott termékre a kizárólagosságot meg kell jelölni
– előleg átutalása a 11600006-00000000-25170777-es számlaszámra
(A közlemény rovatba kérjük a megrendelő nevét és a terméket feltüntetni.)
– a jelentkezést követően az általunk e-mailben elküldött aláírt, kitöltött, vagyis hivatalos szerződés visszajuttatása az utalással nagyjából egy időben a Kecskeméti Gábor Kulturális Központba
– a kizárólagosság sorrendje megegyezik a befizetés megtörténtének sorrendjével
 
Amennyiben már érkezett előleg utalás az adott termékre, abban az esetben kizárólagosságot már nem tudunk biztosítani! Ezért fokozottan kérjük, hogy telefonon vagy személyesen előzetesen tájékozódjanak Varga Zsófia kolléganőnknél!
 
A bérbeadó, kulturális központ fenntartja magának az alábbi jogokat:
– az árusok elhelyezése automatikusan az Erzsébet-ligetben történik, a Bagoly Vendéglő parkolójához vezető beton út egyik oldalán. A jelentkezési lapban megjelölt áramigények szerint, elektromos szakemberünk jóváhagyásával történik a pontos helyek kijelölése, melynek változtatása csak Varga Zsófia vagy a kijelölt elektromos szakember beleegyezésével lehetséges! Természetesen igyekszünk azonos árucikkeket forgalmazókat nem egymás mellé tenni és figyelni az egyedi igényekre, de az elektromos hálózat biztonságos és üzemképes kiépítése az, ami elsődlegességet élvez! A jelentkezési lap kitöltésekor a területet igénylők kötelesek ezt tudomásul venni.
 
– élelmiszert árusítókat a Rendezvény térre csak akkor engedhetünk, ha a Madzagfalvi Napok vendéglátását biztosító vállalkozó ahhoz előzetesen hozzájárult, természetesen ehhez is külön megállapodás szükséges. Ebben az esetben is megemelt területbérleti díjat kell megfizetni. (10.500 Ft/méter/ 1,5 nap; min. 2 métert igényelni kell!)
– egyéb, más jellegű termék árusítása a Rendezvény téren szintén előzetes megállapodás alapján történhet, mely ugyancsak emelt területi díj megfizetését vonja maga után.
 
– nagy számú jelentkezés esetén a békési vállalkozások minden tekintetben előnyt élveznek
 
Amit a jelentkezőnek saját magának kell biztosítani:
– A Békés Városi kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai  Központ csak központi áramelosztó helyet biztosít, a bérlők hosszabbítóval és saját elosztóval kell, hogy rendelkezzenek; műszaki berendezéseik rendeltetésszerű használatáért felelősséggel tartoznak. A rendezvényen üzemeltetett berendezések műszaki állapotáért és üzembiztos használatáért kizárólagos felelősséget vállal a bérbe vevő. Továbbá gondoskodik a balesetvédelmi és munkavédelmi előírások betartásáról.
 
Minden egyéb, a megállapodáshoz szükséges kérdéses esetet és feltételt a területbérleti szerződés tartalmaz.
 

Betöltés…