Navigáció

A Cseh Tamás program keretében februárban bemutatkozó egri Hungariddim zenekar lesz a XVII. Madzagfalvi Napok egyik fellépője, 2015. szeptember 4-én (pénteken) 18:00-19:00 óra között.

A csapat 2011. márciusa óta működik. Céljuk, hogy különböző stílusok ötvözetével egy lendületes, könnyen befogadható zenét hozzanak létre. Leggyakrabban Egerben és környékén találkozhat velük a nagyérdemű, de jártak már többször a fővárosban, illetve Lengyelországban is.

Zenei stílusukat nehéz meghatározni és a repertoárt és hangzásvilágot folyamatosan fejlesztik. Próbálnak minél több zenei műfajt keresztezni a népzenei elemekkel és segítségükkel egy modernebb, új stílusú zenét létrehozni. Fontos számukra az interaktivitás és a közönséggel való kapcsolattartás a zenén keresztül. Ezután is törekednek az akusztikus hangszerelés és a népi vonulat környékén alkotni és tevékenykedni, egy igényes és minőségi zenei élményt adva a koncertlátogató közönségnek.

A Hungariddim zenekar 2014-es elismerései:
– Talentométer különdíj – Világzene és népzene kategória
– Éter Fesztivál – Észak-kelet Magyarország zenekari tehetségkutatója nyertesei lettek.
– Éter Fesztivál – Legjobb basszusgitáros különdíj: Tóth Tamás
– Peron Music Tehetségkutató (Tatabánya): Különdíj
– Hangfoglalás Tehetségkutató Országos Döntő 3-ik helyezés.

Ennyi tehetségkutató nem tévedhet, így a siker garantált! Minden érdeklődőt szeretettel vár a kulturális központ csapata és a Hungariddim zenekar.

forrás: http://bandbreak.hu/hungariddim