Navigáció
 
A Fenntartható Térségért Alapítvány 2016. szeptember 9-10-11-én Békésen a XVIII. Madzagfalvi Napok keretén belül megrendezi a Békés Megye Ízei Kiállítás és Vásár elnevezésű rendezvényét, melyen Békés megyei kistermelőknek díjmentes bemutatkozási és árusítási lehetőséget biztosít.
A rendezvényen a Békés megyei helyi termelők mutatkozhatnak be élelmiszeripari termékeikkel és alapanyagaikkal. Célunk, hogy a fogyasztók és a termelők között közvetlen személyes kapcsolat alakuljon ki, hiszen ez a minőségbiztosítás és a gazdasági hatékonyság miatt is elemi fontosságú és a kölcsönös bizalmat erősíti. Elsősorban a magas feldolgozottsági szintű termékeket kívánjuk bemutatni. A rendezvény való részvétel mind a termelőknek, mind a látogatóknak térítésmentes. 
 
Helyszín:
Békés, Rendezvénytér, a sportpályák, a Bagoly vendéglő és a híd közötti területen.
 
A rendezvény nyitvatartási ideje:
2016. szeptember 9. péntek: 14:00 órától sötétedésig
2016. szeptember 10. szombat: 10:00 órától sötétedésig
2016. szeptember 11. szombat: 10:00 órától sötétedésig
 
A termelőknek biztosítunk egy rendezvénysátrat, melynek oldala nincs, csak teteje. Ez kellő védelmet biztosít a nap és kisebb eső ellen és segíti az elkülönült megjelenést. A résztvevőknek 1*1 méteres asztalokat tudunk biztosítani, de lehetőség van saját asztal / árusító felület használatára is, továbbá áramvételi lehetőséget is tudunk biztosítani szükség esetén.
 
A rendezvénysátorban éjjelre árut hagyni nem lehet, az ott hagyott berendezési tárgyakért felelősséget a szervezők nem vállalnak.
 
Árut, berendezési tárgyakat, dekorációt ki-és bepakolni az alábbi időszakban lehet:
2016. szeptember 9. péntek: bepakolás 9:00 órától 
 
Áruszállítás idejére megállni a Jantyik utca végén (zsákutca) a Kulturális Központ épületénél, parkolni az Élővíz csatorna túlpartján a Karacs Teréz utcai parkolókban lehet. Mindkét helytől 20-30 méterre lesz a rendezvénysátor felállítva.
 

Jelentkezni Kis Dávidnál lehet a a +36 70 771 26 54-es telefonszámon.

 
További információk:
 
Gyebnár Péter
elnök
Fenntartható Térségért Alapítvány
Telefon: 30/654-1686, e-mail: feta.bekes@gmail.com