Navigáció
 
2017-ben is megrendezésre kerül Békés város 3 napos, nyár végi nagy rendezvénye, a Madzagfalvi Napok. Ebben az évben is várjuk árusok jelentkezését, az alábbi feltételek elfogadása mellett.
 

Rendezvény megnevezése: XIX. Madzagfalvi Napok

Időpont: 2017. szeptember 1-2-3. (3 nap)

Helyszín(ek): Erzsébet-liget, Rendezvény tér

 

Bérleti díj és jelentkezés érvényességének feltételei:

 
– A helyszín bérleti díja 3500 Ft/méter/nap, minimum két méter a minimálisan kifizetendő díj.
– A terület számításába nemcsak az áru számára felállított asztal hosszúsága, hanem a felette lévő fedésre felakasztott termékek helyfoglalása is beleszámít!
– Jelentkezni a lap alján elérhető űrlap kitöltésével lehet, személyesen a kulturális központ információs pultjánál vagy telefonon Rácz Renátánál a +36 66 411-142/17-es melléken.
– Kolléganőnkkel történő előzetes egyeztetést követően – postán ajánlva vagy személyesen kérjük kitöltve, aláírva visszajuttatni hozzánk az utalással nagyjából egy időben a területfoglalási szerződést, melyet a jelentkezéskor megadott e-mail címre továbbítunk a jelentkezőnek. 
– A három napra kikötött összeg első részletét (vagyis a fizetendő összeg felét) augusztus 18-ig lehet pénztárunkban készpénzben, vagy utalással rendezni a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ, Erste Banknál vezetett számlaszámára, mely a következő: 11600006-00000000-25170777. (Közlemény rovatban kérjük feltüntetni a megrendelő nevét és az áru jellegét.)
– Az érvényes, aláírt szerződés és az első részlet befizetése egyaránt a kipakolás feltétele! Bármelyik hiányában a bérbeadó (kulturális központ) kijelölt munkatársa dönt a további teendőkről.
 
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy azonos termék esetén, az első 3 legkorábban bejelentkezett és az első részletet befizető árust részesítjük előnyben! A bérbeadó, kulturális központ fenntartja magának az alábbi jogokat:
 
– Az árusok elhelyezése automatikusan az Erzsébet-ligetben történik, a Bagoly Vendéglő parkolójához vezető beton út egyik oldalán. A szerződésben megjelölt áramigények szerint, elektromos szakemberünk jóváhagyásával történik a pontos helyek kijelölése, melynek változtatása csak Rácz Renáta vagy a kijelölt elektromos szakember beleegyezésével lehetséges! Természetesen igyekszünk azonos árucikkeket forgalmazókat nem egymás mellé tenni és figyelni az egyedi igényekre, de az elektomos hálózat biztonságos és üzemképes kiépítése az, ami elsődlegességet élvez! A szerződés kötésekor, a területet igénylők kötelesek ezt tudomásul venni.
– Élelmiszert árusítókat a Rendezvény térre csak akkor engedhetünk, ha a Madzagfalvi Napok vendéglátását biztosító vállalkozó ahhoz előzetesen hozzájárult, természetesen ehhez is külön megállapodás szükséges. 

 

Amit a jelentkezőnek saját magának kell biztosítani:

– A Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai  Központ csak központi áramelosztó helyet biztosít, a bérlők hosszabbítóval és saját elosztóval kell, hogy rendelkezzenek; műszaki berendezéseik rendeltetésszerű használatáért felelősséggel tartoznak. A rendezvényen üzemeltetett berendezések műszaki állapotáért és üzembiztos használatáért kizárólagos felelősséget vállal a bérbe vevő. Továbbá gondoskodik a balesetvédelmi és munkavédelmi előírások betartásáról.
Minden egyéb, a megállapodáshoz szükséges kérdéses esetet és feltételt a területbérleti szerződés tartalmaz.
 
 

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet, vagy személyesen a kulturális központ információs pultjánál (Békés, Jantyik M. u. 23-25.), illetve telefonon Rácz Renátánál a 06-66/411-142 /17-es melléken.

Szerződés kitöltésével vagy bármely más témával kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésükre, kérjük keressék bizalommal kolléganőnket!