Navigáció
 
A huszadik jubileumát ünneplő Madzagfalvi Napok idén is rengeteg színes programmal várta a látogatókat. Az elmúlt húsz év egyfajta retrospektív keretet is adott a rendezvénysorozatnak, melynek ékes példája volt a Hétpróba verseny is.
Már a legelső, 1998-as Madzagfalvi Napokon is jelen volt a Hétpróba, melyben hét csapat hét taggal hét ügyességi feladatsoron átverekedve magát küzdött az első helyért. Az idei év különlegességét az adta, hogy a játékokat már huszadik éve vezető Izsó Gábor polgármester ezúttal a kezdetekig nyúlt vissza, így javaslata alapján olyan elemek is visszakerültek a 7próbába, melyek az első verseny során szerepeltek állomásként. Ilyenek voltak a krumpliszedés, madzagkötözés, tökhordás, kukoricamorzsolás és a kötélhúzás. A kiírásban egyúttal az is szerepelt, hogy különdíjban részesülhet az a csapat, amelyik retro ruházatban jelenik meg. Ez a csapat idén a Rosszullétvége volt.
 
A helyezések pedig a következőképp alakultak:
 
5. GFF Suli
4. Rosszullétvége
4. Bóbitások
3. Szegedi
2. Békési Sárkánylovasok
1. Heppesek
 
Bár idén csak hat csapat jelentkezett, de akik most kimaradtak, jövőre minden bizonnyal újra próbálkozhatnak majd, hiszen a 7próba már nem csupán egy a sok program közül, hanem a Madzagfalvi Napok szerves része. 
 
 
Fotó: GA-Pix Fotó