Navigáció

Gyöngy-Ház üzlet Madzagfalva Kofája 2009.
  5630 – Békés, Piac tér – Pavilon sor

Játék, ajándék, ruházati termékek értékesítése.

Gyöngy-Ház üzlet a kezdetektől:
Az üzlet tulajdonosa Jantyik Gyöngyi egyéni vállalkozó 1990-től tevékenykedik kiskereskedőként. A kezdeti években piaci árusként elsősorban Békés, Szeghalom, Körösladány, Vésztő településeken árulta portékáit. A piaci napok mellett a szorványtelepülések vásárainak, búcsúinak és egyéb szabadtéri rendezvényeinek is rendszeres „kofája” volt, valamint elmondható, hogy jelenleg is szíves látogatója ezeknek. 1997-ben Békésen a Piac téren, a pavilon soron saját üzletet nyitott, ahol egész nap kínálja széles árukészletét a kedves vásárlók részére két segítő családtagjával együtt Bora Bernadettel és Petneházi Bettinával.

A Gyöngy-Ház üzlet kínálata:
A vállalkozás kezdeti éveiben elsősorban a kar- és faliórákat forgalmazó vállalkozás folyamatosan szélesítette palettáját. A felmerülő igényeknek megfelelően először játékokkal, majd felnőtt ruházati cikkekkel bővült. A gyerekjátékok közül kiemelendő a nagy népszerűségnek örvendő Simba termékek, a Legó játékok és a különböző fajátékok, valamint a kicsik és nagyok kedvenc plüss figurái. Akik ajándéktárggyal szeretnének meglepetést okozni szeretteiknek, azok is széles portékakínálatból válogathatnak a Gyöngy-Házban. Az üzlet kínálata közé tartozik még gyerekek és felnőttek részére egyaránt a pénztárcák – Hello Kitty –  , a táskák és az Avanglion napszemüvegek színes választéka is.
Különleges áru és szolgáltatás:
Békés megyében egyedüli forgalmazóként már 10 éve árusítanak Variol (Magyar Harcos) nemzeti pólókat. A magyar előállítású pólók biztosítják az elvárt minőséget, amelyet az egyre növekvő és visszatérő vásárlói kör bizonyít.
A Gyöngy-Ház üzlet különleges szolgáltatásaként emelhető ki az egyedi igények teljesítése, valamint a rendelésre történő 1 hetes határidejű szállítás.

A sikeres üzlet titka:
A mára már családi vállalkozásként működő üzlet közel 20 éves pályafutásának sikerét a szakma szeretete biztosítja. A vásárlók személyes ismerete és hangvitele, valamint a kedvesség és szolgálatkészség gondoskodik a régi vásárlók megtartásáról és az újak toborzásáról.
Tervek, jövőkép:
A három hölgyértékesítő a jövőben is kiemelkedő figyelmet kíván fordítani a személyes hangvitelű kiszolgálásnak, amely mellett termékbővítést is terveznek. A felnőtt ruházati kínálatukat minőségi sport ruházati cikkekkel kívánják bővíteni, valamint hagyományőrző népképviseleti ruhákat is szeretnének a vásárlói közönség elé tárni. Jövőbeni terv, hogy a családi vállalkozás több generáción keresztül szolgálja ki a helyi és környező lakosság igényeit.