Navigáció
fozoverseny

Az idei, XIV. Madzagfalvi Napok legínycsiklandozóbb programjára invitáljuk Önöket, a “Békési Ízek Utcája” Főzőversenyre, melyre ebben az évben is várjuk csoportok, baráti társaságok, közösségek, civil szervezetek jelentkezését a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban (Jantyik M. u. 21-25.). Az idei felhívásában a békési alapanyagok felhasználására helyezzük a hangsúly.

 

 

A verseny időpontja: 2012. szeptember 2. (vasárnap) 9,00 óra
Nevezési díj: 1500 Ft/csapat
A nevezési díjat a kulturális központ gazdasági irodájában személyesen, vagy átutalással a központ számlaszámára lehet befizetni: (Erste Bank: 11600006 – 00000000 – 25170777). A megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a csapat nevét és azt, hogy „Békési ízek utcája” főzőverseny.
Üdülési csekk, Chéque Déjeuner, Cadhoc, Művelődési csekk, Sodexho Pass, Kultúra Pass utalványok felhasználhatók! A nevezési díj legutolsó befizetésének határideje: 2012. augusztus 27. 16:00 óra, mely egybe esik a jelentkezési határidővel is.

Helyszín: Békés, Élővíz-csatorna két oldala

A főzőversenyen való részvétel feltételei:
– az ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagokat, hozzávalókat, eszközöket, és a főzéshez szükséges tűzifát a csapat biztosítja. Egy csapat több féle ételt is készíthet, de zsűrizésre csak egyet kérünk átadni, 5 fő kóstoltatására alkalmas mennyiségben.
– a szervezők a nevezők részére egy db tálalóedényt tudnak biztosítani, a köret(ek) feltálalásáról a versenyzőknek kell gondoskodni
– a zsűrizésre átadott ételeknek legkésőbb 12.00 órára készen kell lenniük, egyébként nem kerülnek zsűrizésre és a versenyből automatikus kiesést jelent
– csapatonként a nevezési díj számla ellenében bruttó 1500 Ft/csapat.
A csapatok a főzőversenyre való jelentkezésükkel elfogadják a következő részvételi feltételeket:
– az elkészített ételt árulni tilos!
– a csapatok a főzőhely tisztántartásáról maguk gondoskodnak, az ételek elkészítése során a tűzvédelmi óvintézkedéseknek eleget tesznek, az esetleges károkért teljes körű anyagi felelősséget vállalnak.

A jelentkezett csoportok képviselőivel megbeszélést tartunk 2012. augusztus 29-én 17:00 órakor a kulturális központ klub termében. Ekkor sorsoljuk ki, hogy ki melyik területen főzhet.

Betöltés…