Navigáció
bekesbemutatkozikkiallitas

 

A XIV. Madzagfalvi Napok keretében 2012. augusztus 31-én 15,00 órától, a Békési Kistérségi Iskola (Jantyik u. 21-25.) aulájában nyílik meg a „Békés bemutatkozik …” című kiállítás, melyre ezúton is szeretettel invitáljuk Önöket. Mindamellett, hogy a kiállítás anyagából bepillantást nyerhetnek Békés város életének jelenébe és múltjába, hagyományaiba, a vállalkozó kedvű látogatókat különböző játékokban való részvételre is buzdítjuk. További információk a helyszínen felállított standokon találhatnak.
Az alábbiakban egy kis ízelítőt adunk a lehetőségekből, de bővebb információról a helyszínen felállított standoknál is érdeklődhetnek!



„MÉZESKALÁCSOS JÁTÉK”
Dudás Mihály és Dudás Mihályné mézeskalács-készítők a XIV. Madzagfalvi Napok idejére egy játékot hirdet mindazok számára, akik a Békési Kistérségi Iskola Székhelyintézményének (Békés, Jantyik u. 21-25.) aulájában, a „Békés bemutatkozik …” kiállítás területén található óriás mézeskalács mellett kihelyezett Vendégkönyvükbe egy bejegyzést ír. A bejegyzés mellett kérjük, tüntesse fel nevét és telefonszámát, mert a bejegyzett látogatók között kisorsolásra kerül egy ajándékkosár, amit előzetes telefonos egyeztetés után 2012. 09. 30-ig személyesen vehetnek át a Dudás házaspártól.

MADZAGFALVI NYÁRI ALKOTÓPÁLYÁZAT

A Madzagfalvi napok alkalmából egy kis játékra hívjuk a gyerekeket! Íme egy kis segítség, hogy mit kell tenniük a jelentkezőknek ahhoz, hogy esélyük legyen megnyerni a Békés Városi Szociális Szolgáltató Központ által felajánlott három értékes nyereményt:

– Nyári élményekről kell készíteni egy szép képet bármilyen technikával, vagy egy irodalmi művet írni (vers, fogalmazás, ballada..)!
– A Madzagfalvi Napok ideje alatt érdemes megnézni a Békés bemutatkozik kiállítás helyszínén bemutatkozó, Békés Városi Szociális Szolgáltató Központ dánfoki nyári táboráról szóló kiállítást!
– Az ott kihelyezett ládába dobják be az alkotásokat 2012. szeptember 2-án 18 óráig!
– A három díjazott ajándékot kap!
A pályaműre ne felejtsék el ráírni a nevüket, címüket és egy telefonszámot (sajátot vagy szülőkét), hogy a nyerteseket értesíteni tudjuk!
Élvezzük a nyári szünet hátralevő részét és játszunk együtt!

DÜBÖGŐ TOTÓ

A Dübögő Szálloda és Étterem, a XIV. Madzagfalvi Napok idejére „DÜBÖGŐ TOTÓ” néven egy játékot hirdet mindazok számára, akik a Békési Kistérségi Iskola Székhelyintézményének (Békés, Jantyik u. 21-25.) aulájában, a „Békés bemutatkozik …” kiállítás területén található standjuknál kihelyezett totót helyesen megválaszolva kitölti és legkésőbb szeptember 03-án 22,00 óráig a Barlang Pizzériában (Szánthó A. u. 2.) kihelyezett urnába bedobja. A helyes megfejtők és a nevüket, elérhetőségüket megadók között kisorsolásra kerül egy óriás családi pizza, amit 2012. 09. 30-ig személyesen lehet átvenni a pizzériában. (Kérjük, hogy a kérdésekre adott válaszát aláhúzással jelölje!)

A HEGYESI KERTÉSZET ÉS ÖNTÖZÉSTECHNIKA ŐSZI AKCIÓJA

Aki a XIV. Madzagfalvi Napokon a “Békés Bemutatkozik…” kiállításon a standjukra ellátogat és ott az automata öntözőrendszerüket füvesítéssel együtt megrendeli, az a füvesítéshez szükséges anyagokat és hozzá egy teraszpárásítót ajándékba kapja. Az akció 2012. 09. 10-ig érvényes.
Érdeklődni a 06-30/407-1673-as telefonszámon és a Madzagfalvi Napokon, a kiállításon lehet.
Minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak!