Navigáció

Kedves Békésiek!

XV. Madzagfalvi Napok keretében, a Reményhír Általános Iskola (Jantyik u. 21-25.) aulájában szeptember 07-én 9.00 órakor nyílik meg a „Békés bemutatkozik …” című kiállítás, melyre ezúton is szeretettel invitálják Önt a kiállítás szervezői és a kiállítók. Mindamellett, hogy a kiállítás anyagából bepillantást nyerhetnek Békés város életének múltjába, jelenébe, hagyományaiba, a vállalkozó kedvű Látogatókat különböző játékban való részvételre is buzdítják a kiállítók. További információk a helyszínen felállított standokon találhatnak.

Az alábbiakban egy kis ízelítőt adunk a lehetőségekből: 

Dübögő Szálloda és Étterem a tavalyi év sikerére alapozva a XV. Madzagfalvi Napok idejére ismételten meghirdeti „DÜBÖGŐ TOTÓ”-t. Mindazok részt vehetnek a játékban, akik a Reményhír Általános Iskola (Békés, Jantyik u. 21-25.) aulájában, a „Békés bemutatkozik …” kiállítás területén található standjuknál kihelyezett totót helyesen megválaszolva kitölti és legkésőbb szeptember 08-án 22.00 óráig a Barlang Pizzériában (Szánthó A. u. 2.) kihelyezett urnába bedobja. A helyes megfejtők és a nevüket, elérhetőségüket megadók között kisorsolásra kerül egy óriás családi pizza, amit 2013. 09. 30-ig személyesen lehet átvenni a pizzériában. Kérjük, hogy a kérdésekre adott válaszát aláhúzással jelölje!

Hegyesi öntözéstechnika őszi akciója!

Aki a XV. Madzagfalvi Napokon a “Békés Bemutatkozik…” Kiállításon” a standot meglátogatja, és ott füvesítéssel egybe megrendeli az automata öntözőrendszerét, akkor AJÁNDÉKBA kap egy Teraszpárásítót. 

ÉRDELKŐDNI a 06-30-407-1673-as telefonszámon lehet és a Madzagfalvi Napokon a Kiállításon.

Mindenkit szeretettel vár!

 

Nyereményjátékot hirdetett a Békés Húsfeldolgozó Kft. is a XV. Madzagfalvi Napok idejére

Mindazok között, akik a „Békés bemutatkozik…” kiállítás ideje alatt helyesen megválaszolják a Húsfeldolgozó Kft. nyeremény szelvényén található kérdéseket, majd azt a megadott időpontig bedobják a kiállításuk területén található gyűjtődobozba egy szál vastagkolbászt sorsolnak ki. A sorsolásra vasárnap 16,00 órakor kerül sor a nagyszínpadnál.

 

A Békés Városi Jantyik Mátyás Múzeum szintén nyereményjátékkal készül a XV. Madzagfalvi Napok idején megrendezésre kerülő „Békés bemutatkozik…” kiállítás ideje alatt. Részletek a kiállítás helyszínén!

 

A helyes megfejtők között tortát sorsol ki a Lagzi Cukrászat a XV. Madzagfalvi Napok végén.

Érdemes figyelmesen elolvasni a Lagzi Cukrászat bemutatkozó szövegét a kiállításuk helyszínén, ugyanis sok segítséget fog nyújtani a nyereményszelvény megfejtéséhez. A kitöltött szelvényeket a megadott időpontig kell bedobni a kiállításuknál elhelyezett gyűjtődobozba és vasárnap egy tortát fognak kisorsolni a helyes megfejtők között.