Navigáció

A Madzagfalvi Napok egyik legínycsiklandozóbb programja a “Békési Ízek Utcája” Főzőverseny, melyre ebben az évben is várjuk csoportok, baráti társaságok, közösségek, civil szervezetek jelentkezését a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban (Jantyik M. u. 21-25.). A főzőversenyen a hangsúly továbbra is a békési alapanyagok felhasználásán van, így kérünk minden benevezett csapatot, hogy a lehetőségekhez mérten a legtöbb alapanyagot a békési termelőktől szerezzék be!

A verseny időpontja: 2015. szeptember 5. (szombat) 9.00 óra

Helyszín: Békés, Élővíz-csatorna partja

 

Nevezési díj: 2.000 Ft/csapat

A nevezési díjat a kulturális központ gazdasági irodájában személyesen, vagy átutalással a központ számlaszámára lehet befizetni: (Erste Bank: 11600006 – 00000000 – 25170777). A megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a csapat nevét és azt, hogy „Békési Ízek Utcája” Főzőverseny.

A nevezési díj legutolsó befizetésének határideje: 2015. szeptember 2. 16,00 óra, mely egybe esik a jelentkezési határidővel is. A jelentkezési lap letölthető az alábbi linken, amit a kulturális központ recepcióján kell leadni!

A főzőversenyen való részvétel feltételei:
– a készített ételből 5 adagot a csapat átad zsűrizésre;
– az ételhez szükséges köretet külön tálalóedényben kell a zsűrinek átadni;
– a zsűrinek adott kóstolóhoz szükséges 1 db tálalóedényt a szervező biztosítja.
– a készítendő ételt árulni tilos;
– a csapatok a főzőhely tisztántartásáról maguk gondoskodnak, tisztaságának megőrzését vállalják,
– az ételek elkészítése során a tűzvédelmi óvintézkedéseknek eleget tesznek, az esetleges károkért teljes körű anyagi felelősséget vállalnak,
– a főzéshez szükséges tűzifáról, alapanyagról, főzőedényről, eszközökről a jelentkező csapatok maguk gondoskodnak,
– a felhívásnak megfelelően az elkészített ételt a lehetőségekhez mérten igyekeznek békési alapanyagok felhasználásával elkészíteni
– a nevezési díjat, mely 2.000 Ft/csapat, számla ellenében a Kecskeméti Gábor Kulturális Központnak legkésőbb 2015. szeptember 2-ig a csapatkapitány befizeti.

A jelentkezett csoportok képviselőivel megbeszélés lesz 2015. szeptember 2-án (szerda) 17:00 órakor a kulturális központ kápolna termében. Ekkor sorsoljuk ki, hogy ki melyik területen főzhet.