Navigáció

Nyáron indult a dekorációs tréning a kulturális központban, ahol Zámbó András okleveles kertészmérnök, dekoratőr vezetésével kéthetente virágdíszítési technikákkal ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A dekorációs tréning résztvevőinek önbizalma és tehetsége indokolta, hogy az idei Madzagfalvi Napok közönsége is megcsodálja művészetüket.

A mintegy 25 fős csoport mentora fontosnak tartotta ezen óriási érték közszemlére bocsátását és általa a közízlés jó értelemben vett befolyásolását. A csoport tagjai által elkészített virágkompozíciók a Madzagfalvi Napok keretében megrendezésre kerülő „Békés kincsestára – helyi értékek tárháza” című kiállítás helyszínén, a kulturális központ aulájában kerültek bemutatásra különböző a készítőjük által fantázianevekkel megjelölve. Az alkotásokat a látogatók az intézmény információs pultjánál kihelyezett szavazólapokon értékelhették is.

A legtöbb szavazatot elérő 3 virágdísz alkotóját szeptember 5-én este Izsó Gábor polgármester úr köszöntötte és jutalomban részesültek. 

Eredmények:
Hidvégi Lászlóné – Kincsesláda
Gajdács Gábor – A nyár tüze
Vass Mihályné – Vas nagyi

Gratulálunk!