Navigáció

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel, figyelembe véve és betartva az ide vonatkozó aktuális jogszabályokat és higiéniás előírásokat, Békésen a hagyományos 3 napos Madzagfalvi Napok ez évben rövidebb ideig tartó (péntek délután,  szombat) és szerényebb programokból összeállított Madzagfalvi Családi Napok elnevezéssel kerül megrendezésre.  A rendezvényre árusok, kézművesek jelentkezését várjuk, az alábbi feltételek elfogadása mellett.

Rendezvény megnevezése: Madzagfalvi Családi Napok
Időpont: 2020. szeptember 11-12.
Helyszínek: Erzsébet-liget, Rendezvény tér, kulturális központ

Bérleti díj és jelentkezés érvényességének feltételei:
– A helyszín bérleti díja péntekre: 1500 Ft/méter, szombatra 2000 Ft/méter
– A terület számításába nem csak az áru számára felállított asztal hosszúsága, hanem a felette lévő fedésre felakasztott termékek helyfoglalása is beleszámít!
– A területhasználati díjat a rendezvény napján a helyszínen kell rendezni készpénzben

– Jelentkezni a kulturális központ szervezőjénél, Molnár Máriánál a +36 66 411-142-es telefonszámon, vagy a molnar.maria@bekesikultura.hu e-mail címen lehet. Online jelentkezéshez kérjük kattintson ide.

A bérbeadó, kulturális központ fenntartja magának az alábbi jogokat:
– Az árusok elhelyezése az Erzsébet-ligetben lévő Rendezvény téren történik. A szerződésben megjelölt áramigények szerint, elektromos szakemberünk jóváhagyásával történik a pontos helyek kijelölése, melyek változtatása csak a bérbeadó (kulturális központ) kijelölt munkatársa vagy a kijelölt elektromos szakember beleegyezésével lehetséges! Természetesen igyekszünk azonos árucikkeket forgalmazókat nem egymás mellé tenni és figyelni az egyedi igényekre, de az elektromos hálózat biztonságos és üzemképes kiépítése az, ami elsődlegességet élvez! A szerződés kötésekor a területet igénylők kötelesek ezt tudomásul venni.

Amit a jelentkezőnek saját magának kell biztosítani:
– A Kecskeméti Gábor Kulturális Központ csak központi áramelosztó helyet biztosít, a bérlők hosszabbítóval és saját elosztóval kell, hogy rendelkezzenek; műszaki berendezéseik rendeltetésszerű használatáért felelősséggel tartoznak. A rendezvényen üzemeltetett berendezések műszaki állapotáért és üzembiztos használatáért kizárólagos felelősséget a bérbevevő vállal. Gondoskodik továbbá a balesetvédelmi és munkavédelmi előírások betartásáról, a vásárlók számára számlát, nyugtát állít ki.
Minden egyéb, a megállapodáshoz szükséges kérdéses esetet és feltételt a területbérleti szerződés tartalmaz.

A rendezvény szervezése és lebonyolítása során, intézményünk az aktuális járványügyi rendelkezések figyelembevételével jár el és ugyanezt kérjük partnereinktől is.