Navigáció

Békés város legnagyobb fesztiválján minden évben törekszünk arra, hogy békési származású énekeseket is meghívjunk. Ez évben sem lesz ez másképp. Csordás Ákost minden békési ismeri, sőt országos szinten is letette a névjegyét, amikor az X-faktorban 4. helyezett lett.  Ákos a 2022-es Madzagfalvi Napok szombati napján lép színpadra, ennek apropójából kérdeztük.

Szia Ákos!
Hogy vagy mostanában, mivel telnek a napjaid?

-Szia! Nagyon sok minden történt velem azóta, hogy utoljára álltam a békési színpadon. Talán a legfontosabb, hogy megnősültem 2 éve, 2020-ban. Bár javában tombolt a covid, minket ez sem tántorított vissza, hogy átéljük életünk egyik legszebb pillanatát.

Töretlenül vannak fellépéseim, illetve 2014 óta folyamatosan játszom a Magyar Lovas Színház Komárom színpadán. Nagy öröm számomra, hogy társulati tag lehetek.

Büszke vagy békési származásodra, aminek sokszor hangot is adsz. Milyen érzések keringenek benned amikor Békésre jössz fellépni? Mennyivel másabb, mint egy budapesti, szegedi, vagy épp egy győri koncert?

-Az itthoni fellépés mindig több izgalommal jár mint máshol. Egyrészt anyukám presszionál, hogy a legjobb formámat kell hoznom. Másrészt pedig egy óriási bizonyítási vágy is van bennem, hiszen a szülővárosom volt a legnagyobb támogatóm az egész életemben, így muszáj a legjobbat nyújtani. Remélem ez az idei Madzagfalvi Napokon is így lesz.

Milyen dalokkal készülsz a Madzagfalvi Napokra?

-Igyekszem minden oldalamat megmutatni. Próbálok vegyes műsorral készülni, de a cél az, hogy egy nagyot bulizzunk. Többnyire pörgős dalok lesznek.

Mit üzensz a „madzagos” közönségnek?

-A legutóbbi Madzagfalvi fellépésemen rengetegen kilátogattak és remélem idén is mindenki ott lesz aki 8 éve ott volt. Bár nem nagyzenekarral lépek fel, de ígérem a hangulat legalább olyan lesz mint annak idején…

Köszönöm az interjút!