Navigáció

Manuel helyett Alee nyitja meg a Madzagfalvi Napok  színpadi programját!

Manuel 2019-ben jelentkezett az RTL Klub X-Faktor című tehetségkutató műsorának kilencedik évadába, ahol már a válogatóban saját dallal mutatkozott be Messziről jöttem címmel.

Később a Mentorok házában mutatta be Ketten címmel második kislemezét, amellyel sikerült bejutnia az X-Faktor élő adásába. Manuel ezt követően ByeAlex mentori segítségével szerepelt a műsorban, ahol az élő adások során Mint egy filmben, Anyu büszke és Kicsi lány című dalaival sikerült bebiztosítania továbbjutását. A 2019 decemberében Élőshow Turné címmel országos koncertsorozatra indult.

2020-ban Az év felfedezettje és Az év hazai rap vagy hip-hop albuma vagy hangfelvétele kategóriákban Fonogram-díjra jelölték. Részt vett az RTL Klub Álarcos énekes című zenés show-műsorának második évadában, ahol a Baba maszkot viselte, és a műsor 13. adásában, negyedik helyezettként esett ki. Ebben a műsorban való szereplése inspirálta következő kislemezét, amely a Baby címet kapta.

2022-ben a Valmarral közös „Éget a Nap” című dalukat, az „év hangfelvétele” kategóriában Fonogram díjjal jutalmazták.

Manuel folyamatosan írja a dalokat és koncertjeit mindenhol teltház fogadja. Így lesz ez augusztus 19-én, a békési Madzagfalvi Napokon, ahol a legnagyobb slágereit mutatja be.