Navigáció

Lángoló Harapások és a Winners’ Garden idén a 25. Madzagfalvi Napok keretein belül augusztus 19-én, szombaton 14.30-órakor a Nagyszínpadon rendezik meg a II. Madzagfalvi Chilievő Versenyt!

A tavalyi verseny színvonalas rendezésnek köszönhetően idén a Lángoló Harapások Chilievő Magyar bajnoki sorozat III. állomása és egyben az VI. versenye lett, ami hatalmas siker! 

Az első Madzagfalvi bajnok Pálfi Károly igen, igen kemény kihívókat kap, az már biztos, hogy  Bóka Ödön “Dönci” európa bajnoki 4. helyezett is ott lesz köztük!

GYERE és próbáld ki TE is magad! Ülj TE is egy asztalhoz a bajnokokkal, egyenlő esélyekkel!

MINDEN INDULÓ ÉRTÉKES CHILIS AJÁNDÉKCSOMAGGAL LESZ GARANTÁLTAN GAZDAGABB az ország több részéről érkező chilis támogatóknak köszönhetően!

A nevezés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Nevezni  lharapasok@gmail.com email címen 2023.08.18.-án 12:00-ig lehet “MADZAGFALVA” jelszóval! Ne várj az utolsó pillanatig!

Csak az első 12 nevező vehet részt az eseményen! 

HA NEM BÍROD AZ ERŐSET akkor a nagyszínpad előtt a helyed, hogy biztasd a kapszaicin pokolban vezető úton a versenyzőket!

NEFELEDD 2023.08.19-én 14:30-tól  II.Madzagfalvi Chilievő Verseny  2023 évi Lángoló Harapások Magyar bajnoki sorozat III. állomása a nagyszínpadon!

“ÍGÉREM NEM FOG FÁJNI!”(A közönségnek!) 🙂 

Támogatóink:

Békés Város Önkormányzata, Békés Városi Kulturális Központ, Winners’ Garden, Lángoló Harapások, Nyúli Tüzes, Hottie Chili, Dönperignon Chili, Körös Chili, Evoatis Örömkert, Tibchili, Áchili City Falatozó