Navigáció

2023.08.19-én, szombaton lezajlott a Winners Garden és a ,,Lángoló Harapások” közös szervezésében és rendezésében a XXV. Madzagfalvi napok keretein belül a II. Madzagfalvi Chilievő versenye.

Ami a “Lángoló Harapások” magyar bajnoki sorozat III. állomása is volt egyben! A rendezvény minőségét és “erősségét” mi sem bizonyítja jobban, hogy a League of Fire, aki a világon összefogja a különböző chilievő bajnokságokat, ezt a rendezvényt utólagosan a videók visszanézése után a versenyt világliga pontosztó versenynek minősítette és a világranglistán szereplő Tatabányai Bóka Ödön “Dönci” első helyezett számára jóváírtak 1 világliga pontot is.

Illetve a világliga oldalán is megtalálható már a verseny videója. A képzeletbeli dobogó második fokára a békési Pálfi Károly léphetett fel és felesége Pálfi Károlyné “D.I. Jane” Julcsi lett a harmadik helyezett, amivel megmutatták, hogy Békésen is vannak kemény asszonyok és férfiak! A kupák, oklevelek és chilis ajándékcsomagok mellett az első három helyezettet külön jutalmazta Polgár Zoltán alpolgármester, aki személyes ajándékcsomagokkal lepte meg az első három helyezettet.

Hatalmas köszönet a versenyzőknek, támogatóknak Madzagfalvi napok szervező és rendező gárdájának Polgár Zoltán alpolgármesterének és a nagy forróság ellenére a helyszínre kilátogató nézőközönségnek!

Segítőink, támogatóink:

Tibchili , Winner’s Garden, Lángoló Harapások, Nyúli “tüzes” chili, Körös Chili, Dömperignon chili, Hottie Chili, Evoatis Örömkert, Áchili Ács, BékésiKultúra, Polgár Zoltán Békés Város alpolgármestere, Frühstück Jancsi